Go Back   Tahoe Forum - Chevy Tahoe Forum > 1994 - 1999 Chevrolet Tahoe/GMC Yukon Year Models > Technical Discussions

Register to remove these ads.
Technical Discussions This forum is for technical discussions related to customizing your Tahoe/Yukon



Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-21-2017, 11:09 AM   #1
76zolly
Tahoeforum Newcomer
 
76zolly's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Location: daytona beach
Posts: 5
76zolly is on a distinguished road
grin p0300 is killing me

Morning y'all, The other day my 99 hoe with the vortec 5.7 started misfiring bad. I went to the part store and they told me P0300. multi misfires. so I changed out
plugs
wires, cap, and rotor
camshaft sensor, crank sensor
Spider injectors.
nothing has changed.
I replaces the coil and still no change.
I also blocked off the egr valve and still no change.
I did pull off the valve covers and all the rockers are moving fine.

Can someone please help.

Thank you
76zolly is offline   Reply With Quote
Old 11-02-2018, 12:16 AM   #2
jeremiahoperacz
Tahoeforum Newcomer
 
Join Date: Nov 2018
Posts: 4
jeremiahoperacz is on a distinguished road
Default

This is killing me too, did u figure it out?

Sent from my SM-G960U using Tapatalk
jeremiahoperacz is offline   Reply With Quote
Old 11-04-2018, 07:40 PM   #3
jeremiahoperacz
Tahoeforum Newcomer
 
Join Date: Nov 2018
Posts: 4
jeremiahoperacz is on a distinguished road
Default

Pretty sure ive got mine figured out for the most part, last piece i put on was coolant air temp sensor. Light will sometimes flash but doesnt affect performance anymore. All new fuel system and ignition system plus new computer. Drove me up the wall but now it will atleast go on the highway

Sent from my SM-G960U using Tapatalk
jeremiahoperacz is offline   Reply With Quote
Old 11-06-2018, 08:08 PM   #4
97tahoe97
Tahoeforum Newcomer
 
Join Date: Nov 2018
Posts: 2
97tahoe97 is on a distinguished road
Default

Could be the timing or even the new parts you put in. I was always told to use ac delco or gm parts because the vortecs don't like certain brands. When I got the same code I put ac delco plugs in and fixed the timing then it ran like a dream and I had no codes
97tahoe97 is offline   Reply With Quote
Old 11-06-2018, 08:24 PM   #5
jeremiahoperacz
Tahoeforum Newcomer
 
Join Date: Nov 2018
Posts: 4
jeremiahoperacz is on a distinguished road
Default

How do u change the timing?

Sent from my SM-G960U using Tapatalk
jeremiahoperacz is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



 
Advertisement

Other Sponsors






All times are GMT -4. The time now is 02:31 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
All rights reserved and copyrighted
Fully Driven Auto Network
GM Truck Forum
Ford Raptor Forum
Dodge Ram Forum
Chevy Cobalt Forum
Chevy Camaro Forum
FJ Cruiser Forum
Ford Truck Forum
88-98 GM Truck Forum
73-87 Gm Truck Forum
Ford Expedition Forum
Chevy Equinox Forum
Chevy Cruze Forum
Jeep Liberty Forum
Jeep Forum
Dodge Ram SRT10 Forum
Chrysler 200 Forum
Scion xD Forum
Scion xB Forum
Dodge Challenger Forum
SRT Forum
Nissan Titan Forum
Buick Enclave Forum
Cadillac Forum
Cadillac XTS Forum
TRD Forum
Central US Mopars
Southeast Mopars
Cadillac CTS Forum
Oklahoma Dodge Ram Club
Softball Forum